carrosnollattor.blogg.se

Blogg för Carros klass på Klockarhagsskolan i Hällefors.

21 maj 2019 Vecka 21

Publicerad 2019-05-21 16:53:14 i Allmänt,

Här kommer veckobrevet för denna vecka.
 
Imorgon kommer vi att gå och titta på vårt klassrum inför nästa läsår. Nästa läsår kommer vi vara i Rektangeln och det kan vara skönt att redan nu få se hur det ser ut där vi ska vara nästa år.
 
På fredag behöver vi jobba in lite tid för att jag kunna åka och hämta hem sonen i Avesta. Därför kommer eleverna sluta tidigare, 13:20 istället. Vi jobbar in lunchrasten så de får den tiden de ska. Jag har förankrat detta med rektorn så det är ok.
 
Torsdag och fredag kommer vi ha en PRAOelev i klassen. Det är min dotter som kommer till oss. Hon heter Wilma och går i år 6 i Hagfors.
 
Vi fortsätter jobba vidare med det vi håller på med i de olika ämnena. I Svenska har vi börjat att skriva en fantasyberättelse. Idag tittade vi på filmen "Trollkarlens lärling" som inspiration.
 
Nästa vecka är det kortvecka med tre dagar. Då kan det vara så att vi har besök av en liten fyrfotad krabat. Det kan vara så att jag har med mig en liten hundvalp, Fridolf 13 veckor, då det strulat ihop sig med hundvakt för mej. Jag har pratat med rektorn om detta och det är ok för hennes del. Funderar ni över något så är det bara att höra av sig.
 
Sista veckan med matteläxa och engelska glosor!!!! Jag saknar några elevers läxor sen flera veckor!
 
Veckan ser ut så här:
Måndag: Ny matteläxa
Tisdag: Idrott
Onsdag: Veckans ord, Idrott, Titta på nya klassrummet.
Torsdag: Wilma PRAO
Fredag: Matteläxa in, Wilma PRAO
 
KOM IHÅG FÖRÄLDRAMÖTET PÅ MÅNDAG KL 17:00
 
Ha en fortsatt bra vecka!
//Carro
 
 
Fridolf, här 7,5v
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela