carrosnollattor.blogg.se

Blogg för Carros klass på Klockarhagsskolan i Hällefors.

27 september 2019 Sista veckobrevet för denna månad

Publicerad 2019-09-27 14:46:10 i Allmänt,

Japp nu är snart även september slut........häromdan sa en av eleverna att det går alldeles för fort! Jag kan bara hålla med! 
 
 
Veckan som har gått har varit lite annorlunda mot en "vanlig" vecka. Igår (torsdag) var det studiedag då vi lärare satt i skolbänken. 
 
I onsdags var vi på en dansföreställning. Det var även en kille som kunde beatboxa. Jättehäftigt! Föreställningen var mycket uppskattad av eleverna. Några var sedan kvar på workshop för att få testa lite. Jag har lagt ut bilder på vårt konto på instagram för er som är nyfikna. 
 
Idag hade vi sista matteprovet i 4ans bok. Jag har hunnit och rättat och det ser väldigt bra ut. Vi kommer jobba med skala och geometri även i 5ans böcker så nu har de en bra grund med sig. Vi hann att titta på vad vi ska jobba med i 5ans böcker och det ska bli spännande. 
 
Vi jobbar vidare som tidigare i de andra ämnena. Vi ska göra en bedömning av varandras texter i svenskan på måndag innan vi ska jobba vidare med 5ans böcker även där. 
 
Nästa vecka är sista veckan innan provet om vikingatiden kommer. Vi kommer att jobba färdigt med det nästa vecka och sen läser vi på och repeterar en lektion och sedan prov. 
 
Nästa vecka ser ut så här.......
Måndag: Idrott
Tisdag: 
Onsdag: Engelska glosor
Torsdag: 
Fredag: Matteläxa Idrott
 
Ha en skön och trevlig helg!
//Carro
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela